MaxiTPMS PAD

MaxiTPMS PAD, TPMS Sensor programmerings enhet är ett enkelt verktyg som gör MX-sensor programmering mycket snabbare och enklare i 3 enkla steg: 1. Ladda programvaran på datorn. 2. Anslut PLATTAN till datorn. 3. Programmera MX-sensor. Detta nya programmeringsverktyg är den bästa partnern för verkstäder som ställer krav på kvalitet och enkelhet. Läser ID från nästan alla förekommande sensorer av alla OEM fabrikat och eftermarknads sensorer. 

Programmerar märkesspecifikt: Programvaran omfattar över 40 bilmärken och undermodeller, samt information om vilken typ av sensor som passar till fordonet. Eftersom programmering görs märkesspecifikt krävs ingen ytterligare information.

Klona sensorer: Kopierar både 315mhz och 433mhz sensorer med den gamla sensorns ID vilket medför, inget extra arbete med att programmera in ett nytt ID i bilens styrdon, och ingen ytterligare utrustning krävs.
Även om sensorn är trasig och sensor ID går att utläsa visuellt på sensorn, kan man manuellt skriva in detta i programmet och programmera sensorn.

Skapa sensorer: Kan skapa ett nytt unikt ID för blanka Autel TPMS sensorer, behövs tex. vid utbyte av en trasig sensor där ID ej går att få tag i. Ev. kan ytterligare vkeryt behövas för att para ihop sensorn med bilens styrdon.

Lätta sensorer: Autel säljer separat blanka TPMS sensorer av både 315mhz och 433mhz frekvens. Vikten av dessa påverkar tex. vid balansering av däcken, varpå det är viktigt att de väger så lite som möjligt, men samtidigt håller hög kvalitet. Autels sensorer väger endast 17,5g och är därmed någon av marknadens lättaste, och har en uppskattad livslängd på 5år. 

Lägg till i varukorgen

« Tillbaka

Pris

1 190:-

(952:- exkl. moms.)