Köp- och leveransvillkor

 

 

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

Enviro Safe Sweden
Otterclou Vikström AB

5562247659

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning ingår du ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

Enviro Safe reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning. Kan inte Enviro Safe  leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du kontaktas och ges möjlighet att annullera din order eller få erbjudande om ersättningsvara.

Enviro Safe ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.

Priser
    •    Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms. Frakt tillkommer. Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.
Fraktkostnad
    •    Fraktkostnaden beräknas på paketets vikt, från 70:- och uppåt

Betalning via Klarna Checkout

I samarbete med Klarna erbjuder vi kortbetalning, fakturabetalning, delbetalning samt direktbetalning. Fakturor skickas ut via epost i samband med att ordern skickas från oss. Fakturan har en förfallotid på 14 dagar. Mer information och fullständiga villkor om Klarnas betalsätt hittar du hos Klarna.se. Fullständiga villkor för Klarna Checkout kan läsas här.

Leverans

    •    En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress.
    •    Varorna skickas  med Schenker och hämtas ut på närmaste utlämningsställe. Normal leveranstid är 2-3 dagar från det att ordern är mottagen och bekräftad.
    •    Varorna granskas vid mottagande, och eventuella klagomål skall ske inom 1 dygn efter uthämtning skett.

Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Ej utlösta paket

Paketet ligger på Schenkers utlämningsställe under tre veckor. Skulle paketet inte hämtas, så returneras varorna till oss. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 150 kr.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer Enviro Safe att följa allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Företager ansvarar ej för restriktioner, sanktionsavgifter eller lagändringar rörande våra produkter.

Kunden ansvarar själv att följa de instruktioner som finns för produkterna. samt att montera  varningsdekal som medföljer, synligt i motorrum  

Du som kund ansvarar även själv för att följa gällande lagstiftning .  Det kan vara olagligt att blanda vissa köldmedium och  det krävs certifiering för att hantera alla F-gaser. Att öppna eller arbeta med ett system med F-gaser, som r134a är inte tillåtet utan certifiering. 

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta:
Enviro Safe Sweden
Otterclou Vikström AB
Utmarksvägen 21
80291  Gävle
026-142626

thomas@envirosafe.se